۱۳۹۸ جمعه ۲۴ آبان
نخستین گردهمایی دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی گروه فلسفه دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1398/04/22
نخستین گردهمایی دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی گروه فلسفه دانشگاه الزهرا، توسط کافه فلسفه الزهرا و با حمایت مادی و معنوی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه و دانشکده الهیات، به همت خانم دکتر نرگس نظرنژاد برگزار شد.
در این گردهمایی که با محوریت مبحث فلسفه و زندگی برگزار شده بود، نخست به آسیب شناسی رشته فلسفه پرداخته شد. سپس دانش آموختگان از تاثیر فلسفه در زندگی فردی و اجتماعی خود سخن گفتند. وضعیت اشتغال دانش آموختگان در حال حاضر و نیز مشاغل جدیدی که ظرفیت ایجاد آن ها در رشته فلسفه موجود است، بحث مهم دیگری بود که بخش عمده نشست به آن اختصاص یافت و برخی از دانش آموختگان شاغل، در خصوص موقعیت کاری خود و مواهب و موانع آن سخن گفتند.
این گردهمایی که با استقبال خوب دانش آموختگان همراه بود و مشارکت فعال آنان را در پی داشت، روز بیستم تیر ماه برگزار گردید و از ساعت هشت و نیم صبح آغاز شد و تا دوازده و نیم ادامه داشت. دانش آموختگان پس از اتمام‌ رسمی نشست، به گفتگوی فردی و عکس گرفتن پرداختند.

• دانش آموختگان _0

فلسفه و حکمت اسلامی
دانشگاه الزهرا
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973