۱۳۹۸ جمعه ۲۶ مهر
برگزاری نشست سبک زندگی خانواده و اصلاح الگوی مصرف
ارسال شده در تاریخ 1397/09/19
به مناسبت هفته پژوهش نشستی از سلسله نشست های آموزشی سبک زندگی خانواده و اصلاح الگوی مصرف با شعار «از خودمان شروع کنیم» در سالن دکتر مصلی نژاد دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی برگزار شد.
روز دوشنبه مورخ 19آذر 1397، ساعت: 13 الی 15 به همت معاونت پژوهشی و بین الملل دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی و با همکاری گروه مطالعات زنان و خانواده، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت نیرو، شورای فرهنگی عمومی و انجمن علمی-دانشجویی مطالعات زنان و خانواده نشست سبک زندگی خانواده و اصلاح الگوی مصرف برگزار و با استقبال چشمگیر اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه مواجه شد.
دکتر محمد فاضلی مشاور وزیر نیرو و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر بنفشه زهرایی مدیر کل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهره وری آب و آبفا، دکتر زهرا جواهریان مشاور عالی معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور، دکتر مهتاب باغبان مدیر کنترل کیفیت و امور آزمایشگاه های آب و فاضلاب استان تهران و دکتر سوسن باستانی معاونت بررسی¬های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و عضو هیات علمی گروه مطالعات زنان و خانواده دانشگاه الزهراء از سخنرانان این نشست بودند.
هدف از برگزاری این نشست آشنایی دختران دانشجو به عنوان زنان این مرز و بوم بر لزوم اصلاح الگوی مصرف و تغییر سبک زندگی خانواده ها مبتنی بر این الگو بود.
سخنرانان، در ارتباط با موضوع نشست و بررسی ابعاد مسئله اصلاح الگوی مصرف به عنوان بخشی از تغییرات و تحولات لازم در تغییر الگوی سبک زندگی خانواده ها و آموزش های مورد نیاز این تغییر، به بحث و تبادل نظر پرداختند.
ارسال کننده:زهرا حاج موسی

• 1223_0
  • 1223_1
  • 1223_2