۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور
درخشش دانشجویان زیست فناوری در مسابقه ره زیست
ارسال شده در تاریخ 1398/06/11
مراسم اختتامیه رویداد ره‌زیست نخستین مسابقه تخصصی کاربرد علوم مهندسی در زیست‌فناوری، روز چهارشنبه 6 شهریورماه 98 با معرفی تیم‌های برگزیده در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
شتاب‌دهنده‌ها، صندوق‌ها، شرکت‌ها و مراکز فعال در حوزه زیست‌فناوری در این مراسم که با مشارکت دانشگاه‌های علم و صنعت، تهران و صنعتی شریف برگزار شد، حضور داشتند.
تیم‌های اگزوتک، آنتی ووند، سلنتک Bbp و پوتانول به ترتیب تیم‌های برتر بودند که در حضور دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری به ترتیب 50، 40، 30، 20 و 10 میلیون ریال برنده شدند و جوایز خود را دریافت کردند.
تیم‌ اگزوتک (رتبه اول) و سلنتک (رتبه سوم) از دانشگاه الزهرا بودند.
تیم رتبه اول که نامشان اگزوتک بود زیر نظر دکتر رمضانی روی اگزوزومها کار میکردند.
تیم رتبه سوم که نامشان سلنتک بود زیر نظر دکتر فولادی و روی سلنیوم کار میکردند.
بیشتر دانشجویان این تیمها دانشجویان کارشناسی زیست فناوری ورودی 95 بودند.

تاریخچه ای از مسابقه:اسفند ماه 97 مسابقه ی ره زیست با هدف پیوند علوم مهندسی به حوزه ی تخصصی زیست فناوری زیر نظر ستاد توسعه زیست فناوری ریاست جمهوری به ریاست جناب آقای دکتر قانعی و با همکاری دانشگاه های تهران , صنعتی شریف و علم و صنعت افتتاح شد.
این مسابقه تلاش داشت دانشجویان و دانش آموختگان مستعد و علاقه مند به حوزه ی زیست فناوری را در طی روند 6ماهه ی خود با ایجاد شبکه ی انسانی از اساتید دانشگاهی, به پروژه های مطرح شده از دل صنعت مرتبط سازد. گفتنی است از میان 14 پروژه ی مورد نظر در این مسابقه , 3 پروژه زیر نظر و راهنمایی اساتید گرانقدر دانشگاه الزهرا، جناب آقای دکتر فولادی هیات علمی دانشکده ی علوم زیستی با عنوان "تولید مکمل زیستی کلاته برای دام و طیور " و سرکار خانم دکتر رمضانی استادیار گروه بیومدیکال و پژوهشکده زنان با عناوین "اگزوزوم تراپی جراحات پوستی" و "زخم پوش پلیمری" انتخاب شدند.
در این فرآیند شرکت کنندگان پس از تیم سازی و انتخاب پروژه ی مورد نظر در طی مرحله اول داوری شده و 14 تیم از بیش از 35 تیم متقاضی منتخب شدند, که در این بین 2 تیم "سلنتک" با موضوع مکمل غذایی دام و طیور و "اگزوتک" با موضوع اگزوزوم تراپی متشکل از دانشجویان رشته ی زیست فناوری دانشگاه الزهرا نیز از منتخبان بودند.
در مرحله ی دوم گروه های منتخب پس از پرورش و امکان سنجی ایده و ورود به فاز آزمایشگاهی تولید محصول و شناخت بازار هدف پس از 5 ماه مجددا داوری شده و نهایتا در روز اختتامیه ی این رویداد به تاریخ 6ام شهریور ماه جاری 5 تیم منتخب از بین تیم های دانشگاه های برتر تهران, یعنی دانشگاه تهران , شریف , علم و صنعت و الزهرا و ... برگزیده و قدردانی شدند که تیم های اگزوتک -زیر نظر خانم دکتر رمضانی- و سلنتک -زیر نظر جناب آقای دکتر فولادی- به ترتیب مقام اول و سوم این مسابقه را به خود اختصاص دادند.