۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ آبان
کسب مقام سوم توسط عضو هیات علمی دانشکده هنر، در مسابقات شطرنج کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های منطقه یک کشور
ارسال شده در تاریخ 1398/07/07
در مسابقات شطرنج کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های منطقه یک کشور دکتر پریسا شاد قزوینی عضو تیم شطرنج دانشگاه الزهرا(س) مقام سوم راپید و بلیتس انفرادی را کسب کرد
امروز ، 7 مهر ماه 1398 مسابقات شطرنج کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های منطقه 1 در بخش راپید و بلیتس انفرادی به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد. در این مسابقات 16 نفر از کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های منطقه یک کشور در 8 میز به رقابت پرداختند. در این مسابقه دکتر پریسا شاد قزوینی، عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا (س) مقام سوم راپید و بلیتس انفرادی را در مسابقات شطرنج کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های منطقه یک کشور کسب کرد.
روابط عمومی به نمایندگی از جامعه علمی دانشگاه الزهرا (س) این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی آرزومند است.