۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ آبان
بازدید هیات بانوان فعال فرهنگی اجتماعی عراق از دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1398/07/10
هیاتی از بانوان فرهیخته فعال فرهنگی – اجتماعی عراق صبح روز دوشنبه هشتم مهر ماه 1398 طی بازدید از دانشگاه الزهرا با دکتر پریچهر حناچی مدیر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه ، و دکتر رقیه رستم پور مدیر گروه آموزشی زبان و ادبیات عرب دیدار و گفتگو کردند. در نشستی که در سالن شورای پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا تشکیل شد، دکتر رستم پور با خوشامدگویی به میهمانان، نسبت به حضور بانوان فرهیخته و فعال فرهنگی عراق در دانشگاه الزهرا ابراز خوشحالی کرد. وی ضمن اشاره به روابط دوستانه و پیوندهای عمیق تاریخی و فرهنگی میان دو ملت ایران و عراق؛ بر اهمیت روابط علمی و دانشگاهی در توسعه و تحکیم روابط میان دو کشور تاکید کرد. دکتر رستم پور در ادامه به معرفی امکانات، ظرفیت ها و دانشکده های دانشگاه الزهرا پرداخت، و از آمادگی دانشگاه الزهرا در خصوص جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی دختر عراقی به صورت آزاد و بورسیه خبر داد.

در ادامه فیلم معرفی دانشگاه الزهرا به زبان عربی به نمایش درآمد. سپس میهمانان عراقی به معرفی خود پرداختند. دکتر حناچی نیز ضمن خوشامدگویی به میهمانان و ابلاغ سلام و تحیت ریاست دانشگاه الزهرا به میهمانان، از آمادگی مدیریت بین الملل دانشگاه الزهرا برای پیگیری پیشنهادهای همکاری پژوهشی در زمینه های تخصصی مورد نظر حاضران، برگزاری کارگاههای آموزشی و نشستهای تخصصی مشترک و جذب دانشجو خبر داد. وی همچنین به تأسیس قریب الوقوع شعبه دانشگاه الزهرا در کربلا اشاره نمود، که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.