۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ آبان
جنگ اقتصادی آمریکا علیه شهروندان غیرنظامی و تحریم غذایی و دارویی ایران توسط آمریکا جنایت جنگی است
ارسال شده در تاریخ 1398/07/17
دکتر محمد جواد ظریف: استفاده از واژه "تحریم" برای اقدامات ایالات متحده آمریکا مبنای حقوقی ندارد و زمانی که بانک مرکزی از لیست SDN به SDGT تغییر می‌کند در خرید اقلامی مثل دارو و غذا مشکل ایجاد می‌شود و این اقدام یک جنایت جنگی است.
وزیر امور خارجه کشور در "کنفرانس بین المللی اقتصاد جهانی و تحریم" که صبح روز چهارشنبه 17 مهرماه 1398 در دانشگاه الزهرا برگزار شد، گفت: آمریکا جنگ اقتصادی را بر نقص قوانین بین المللی استوار کرده است، اقدامات اخیر امریکا علیه ایران حائز شرایط اعمال تحریم نیست بلکه حائز شرایط برای تروریسم اقتصادی و جنایت جنگی است.
دکتر ظریف در این کنفرانس که به همت مرکز مطالعات و همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در دانشگاه الزهرا(س) برگزار شده بود، با تشریح سیاستهای خصمانه آمریکا علیه ایران به تعریف واژه های تحریم و تروریسم اقتصادی پرداخت و بیان نمود که استفاده از واژه تحریم برای اقدامات ایالات متحده آمریکا مبنای حقوقی ندارد . اقدامات این کشور نه تنها ناقض برجام که ناقض قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد است و این اقدامات نه تنها برای اجرای قانون نیست که برای نقض قانون و استفاده غیر حقوقی این کشور از یک عنوان حقوقی است.
دکتر ظریف با بیان اینکه گرسنگی دادن از مصادیق جنایات جنگی و تروریسم نیز از مصادیق جرم بین المللی است. تصریح کرد که این اقدام آمریکا نه تنها حائز شرایط حقوقی تحریم نیست بلکه دربردارنده شرایط حقوقی برای تروریسم اقتصادی است و تروریسم و جنگ اقتصادی به دلیل اینکه هدف اصلی آنها شهروندان غیرنظامی هستند جنایت جنگی محسوب می‌شود.
ایشان اولین راهکار بنیادین نظام جمهوری اسلامی ایران و مردم را برای مواجهه با فشار حداکثری ایالات متحده آمریکا، مقاومت حداکثری دانست و توجه به اتکای به داخل و توانمندیهای داخلی را جلوه‌های این مقاومت بیان نمود دکتر ظریف توانمندیهای کشور را در این مسیر در حال افزایش توصیف کرد.
وزیر امور خارجه ایران همچنین راه‌های مقابله با تروریسم اقتصادی آمریکا را ؛ به حداقل رساندن تنش های غیر ضروری در روابط با سایر دولتها و رعایت اصول حکمت، عزت و مصلحت با همسایگان برشمرد و بیان داشت باید معتقد و ملتزم باشیم که توان ملی خود را بر روی هدف آنی یعنی مقابله با ترویسم اقتصادی آمریکا و عبور از این شرایط متمرکز کنیم.
دکتر محمد جواد ظریف در انتها از حضور خود در دانشگاه الزهرا (س) اظهار خوشنودی نموده و آن را دانشگاه معتبر الزهرا نامیدند .

• جنگ اقتصادی آمریکا علیه شهروندان غیرنظامی_0