۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ آبان
برای چهارمین سال متوالی، برگزاری طرح شهید احمدی روشن
ارسال شده در تاریخ 1398/07/29
بنیاد ملی نخبگان در راستای رشد و شکوفایی بیش از پیش دانشجویان مستعد کشور، در نظر دارد برای چهارمین سال متوالی، طرح شهید احمدی روشن را برگزار نماید. در این طرح دانشجویان برگزیده، با راهنمایی و مدیریت یکی از اساتید خبره، طی مدت نُه‌ماه به صورت گروهی برای حل یکی از مسائل کشور قدم برخواهند داشت. دانشجویان در طی دوره، با توجه به عملکرد خود، بر اساس مقررات بنیاد، از مبلغ اعتبار ماهیانه برخوردار می‌شوند و می‌توانند در انتهای دوره، از امتیاز انجام فعالیت نخبگانی در سایر تسهیلات بنیاد، بهره‌مند شوند.

دانشجویان دانشگاه‌های استان‌های تهران و البرز، در صورت برخورداری از حداقل یکی از شرایط زیر، می‌توانند در فراخوان ثبت نام کنند:
•مشمولان پشتیبانی‌های دانشجویی بنیاد در سال تحصیلی جاری؛
•مشمولان پشتیبانی‌های دانشجویی بنیاد در سال تحصیلی 98-1397 (در صورت دانشجو بودن در سال تحصیلی جاری)؛
•دانشجویان سال‌های سوم و چهارم مقطع کارشناسی با معدل بالای 17؛
•دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی با معدل بالای 18.

برای کسب اطلاع بیشتر در این خصوص، می‌توانید این‌جا را کلیک نمایید.