دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1398/07/30
برگزاری سومین همایش بین المللی مشترک دانشگاه الزهرا و صلاح الدین با عنوان "زبان وادبیات کردی - فارسی "سومین همایش بین المللی زبان وادبیات کردی - فارسی با همکاری دانشگاه الزهرا در روز های 28 تا 30 مهرماه در دانشگاه صلاح الدین اقلیم کردستان عراق برگزار می شود. این همایش بصورت مشترک بین دو دانشگاه الزهرا وصلاح الدین در راستای اجرایی سازی تفاهم نامه همکاری میان دو دانشگاه در حال برگزاری است. دکتر رقیه رستم پور ملکی و دکتر سهیلا صلاحی مقدم به عنوان دبیر علمی و سخنران در این همایش از دانشگاه الزهرا شرکت دارند.
جلسه افتتاحیه این همایش با حضور مسؤلان سیاسی و پارلمانی، نماینده وزارت علوم ومسؤلان دانشگاه صلاح الدین ووابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اربیل ودانشجویان واستادان برگزار گردید. هدف از برگزاری این همایش در کنار هم قرار گرفتن دو زبان کردی و فارسی است که در طول تاریخ از هم گسستنی نبوده اند. دکتر رستم پور و دکتر صلاحی مقدم به نمایندگی از دانشگاه الزهرا ضمن تأکید بر نقش همکاری های علمی دانشگاهی در توسعه روابط بین ملتها، به سخنرانی در زمینه ادبیات فارسی و کردی پرداختند. برگزاری این همایش تا 30 مهرماه به طول می انجامد.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_templateuni_block145
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+