طلای جهان بر گردن الهه منصوریان، قهرمان الزهرائی
ارسال شده در تاریخ 1398/08/01
الهه منصوریان دانشجوی دانشگاه الزهرا(س) توانست با شکست حریفش در فینال، طلای جهانی شانگهای را بر گردن بیاویزد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا به نقل از "ورزش سه"، در حالی که تیم 3 نفره زنان ووشوی ایران در مسابقات جهانی شانگهای روز دوشنبه بیست و نهم مهر ماه سال جاری توسط شهربانو منصوریان و مریم هاشمی صاحب 2 مدال طلا شد و در روز سه شنبه 30مهر الهه منصوریان در فینال وزن 65 کیلوگرم مقابل "اژه شاکر" از ترکیه قرار گرفت و این دانشجوی دانشگاه الزهرا(س) نمایش مقتدرانه ای در مبارزه فینال داشت و توانست یک طلای دیگر را به نام ایران ثبت کند تا بدین ترتیب تیم زنان ساندای ایران با رکورد صد درصد کسب مدال طلا به کار خود در مسابقات جهانی پایان دهد.

این پنجمین حضور الهه منصوریان در رقابت های قهرمانی جهان و سومین طلای او در این مسابقات بود. وی در مسابقات 2009 تورنتو مدال نقره، 2011 آنکارا مدال برنز، 2013 کوالالامپور و 2017 کازان نیز دو مدال طلا کسب کرده بود.
خانم الهه منصوریان در حال حاضر دانشجوی کارشناسی رشته تربیت بدنی در دانشگاه الزهرا(س) می باشد.
روابط عمومی به نمایندگی از جامعه علمی دانشگاه الزهرا (س) این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی آرزومند است.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_templateuni_block145
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+