درخشش دانشجویان دانشگاه الزهرا در سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور
ارسال شده در تاریخ 1399/08/29
با اعلام نتایج سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور، پنج نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه الزهرا موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، براساس نتایج اعلام شده این جشنواره، فاطمه شرفی سقفی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا رتبه دوم رشته حفظ 10 جز قرآن کریم، مریم احدیان دانشجوی مقطع دکترای علوم قرآن و حدیث رتبه سوم رشته مقاله نویسی، فاطمه فرخوند دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد نقاشی رتبه دوم رشته تذهیب، سپیده رمضانی دانشجوی کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامی رتبه دوم رشته کانال شبکه‌های مجازی و فرشته معتمد لنگرودی دانشجوی مقطع دکتری علوم قرآن و حدیث رتبه دوم رشته آشنایی با احادیث اهل بیت را کسب کردند.
لازم به ذکر است؛ اختتامیه این جشنواره با شعار"محمد (ص) پیامبر رحمت و مهربانی"، با سخنرانی مجازی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حضور دانشجویان فعال قرآنی از سراسر کشور روز یکشنبه 25 آبان‌ماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.