برای اولین بار در کشور صورت می‌گیرد؛ برگزاری دوره MBA علم داده و معاملات الگوریتمی از سوی دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1399/10/05

دوره MBA علم داده و معاملات الگوریتمی برای اولین بار در کشور از سوی دانشگاه الزهرا با هدف آشناسازی دانش‌پذیران با شیوه‌های نوین معاملاتی و کاربردهای علم داده در اقتصاد و مالی و توانایی تولید الگوریتم‌های اختصاصی در بازار سرمایه داخل و خارج برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، دکتر رحمانی معاون اداری مالی دانشگاه در خصوص هدف و جزئیات برگزاری این دوره گفت: در حال حاضر با توجه به شرایط خاص بازار سرمایه، حجم انبوهی از داده‌ها برای تصمیم‌گیری نیازمند تحلیل هستند که این امر مستلزم برخورداری از دانش و مهارت خاص است. بر همین اساس دانشگاه الزهرا قصد دارد تا با برگزاری دوره‌های mba و معاملات الگوریتمی، مهارت‌های تخصصی لازم در این حوزه را ارائه کند.
معاون اداری مالی دانشگاه در رابطه با هدف برگزاری این دوره، افزود: آشناسازی دانش‌پذیران با شیوه‌های نوین معاملاتی و کاربردهای علم داده در اقتصاد و مالی و توانایی تولید الگوریتم‌های اختصاصی در بازار سرمایه داخل و خارج و اجرای موفق آن‌ها، درک اصول سرمایه گذاری و نحوه استفاده از الگوهای معاملاتی در عمل، آشنایی با سه زبان برنامه نویسی Python ، R و Julia، آشنایی با انواع مدل‌های اقتصادی و مالی، آشنایی با علم داده و داده‌های بزرگ، توانایی دسته‌بندی، مصورسازی و تحلیل کار با داده‌ها،
معاملات الگوریتمی و توانایی تدوین، الگوریتم های معاملاتی، یادگیری ماشین و کاربرد آن در اقتصاد و مالی، هوش تجاری و کاربرد آن در اقتصاد و مالی و... از جمله اهداف برگزاری این دوره است.
دکتر رحمانی در خصوص مزایای این دوره نیز بیان کرد: اعطای گواهینامه MBA دوره‌های کوتاه مدت دانشگاه الزهرا (س)، ارائه دروس به صورت کاربردی و مطابق با دانش روز دنیا و بهره‌گیری از اساتید برجسته علم داده و مطرح بازار سرمایه ایران از جمله ویژگی‌های اصلی این دوره است.
گفتنی است اولین دوره علم داده و معاملات الگوریتمی با حضور 25 دانش پذیر از 7 آذر 99 شروع شده است و برای دوره بعد که از بهمن آغاز می شود نیز ثبت نام به عمل می آید.
همچنین شایان ذکر است که شرکت برای عموم (آقایان و بانوان) آزاد است. ثبت نام گروهی (حداقل 3 نفر) در این دوره 10% تخفیف و ثبت نام زود هنگام 20% تخفیف خواهد داشت.
اطلاعات بیشتر در خصوص دوره: