اقدامات و برنامه های مناسبتی دانشگاه الزهرا(س) ویژه ایام الله دهه فجر 99

ارسال شده در تاریخ 1399/11/11
اقدامات و برنامه های مناسبتی دانشگاه الزهرا(س) ویژه ایام الله دهه فجر 99

پیام رئیس دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و چهل و دومین سال پیروزی انقلاب اسلامی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿1﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿2﴾إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الْأَبْتَرُ ﴿3﴾
درود بر عطیه ای الهی که درک ژرفای اقیانوس فضائلش در توان ما نیست. وجود نازنینی که الگویی برای همه انسان ها به ویژه زنان مسلمان است.
اکنون که میلاد با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و فضائل، حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت مقام والای زن با چهل و دومین دهه فجر انقلاب اسلامی هم‌زمان شده است درخشش زنان را در همه عرصه‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی بیش از پیش نمایان می‌سازد و نقش مؤثر زنان را در پیروزی و رشد و ارتقای انقلاب اسلامی خاطرنشان می کند.
ضمن این‌که حضور در صحنه و تلاش‌های آنان در شرایط کنونی وجود پاندمی کووید 19 در زمینه‌های سلامت خانواده و جامعه شایان تقدیر است این‌جانب ضمن تبریک این دو مناسبت بزرگ به سهم خود مقام والای زنان و اندیشمندان دانشگاهی را پاس می‌دارم و قدردان تمامی تلاش‌های آنان هستم و توفیق حرکت در مسیر جاودانه حضرت صدیقه کبری را برای تمامی زنان عالم به ویژه بانوان و دختران معزز دانشگاه الزهرا(س) از خداوند بزرگ مسألت می‌نمایم.
مهناز ملانظری
رئیس دانشگاه الزهرا(س)