در هشتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه منابع انسانی صورت گرفت؛ انتخاب تجربه دانشگاه الزهرا به عنوان تجربه برتر در حوزه توسعه سرمایه‌های انسانی

ارسال شده در تاریخ 1399/12/01

در هشتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه منابع انسانی تجربه دانشگاه الزهرا با عنوان "برنامه شناسایی و توسعه رهبران آینده دانشگاه الزهرا" در بخش تقدیر از تجارب برتر در حوزه توسعه سرمایه‌های انسانی انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، هشتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه منابع انسانی در عصر کرونا، روز 28 و 29 بهمن‌ ماه با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاونان در سالن جهاد وزارت عتف برگزار شد.
در این رویداد از اهتمام دانشگاه الزهرا به مشارکت در فراخوان شناسایی و تقدیر از تجارب برتر دانشگاه ها در حوزه توسعه سرمایه انسانی و تلاش‌های مجدانه در مسیر تعلیم، تعمیم و نشر تجربه برتر در نظام آموزش عالی کشور با عنوان "برنامه شناسایی و توسعه رهبران آینده دانشگاه الزهرا(س)" در حوزه توسعه سرمایه‌های انسانی تقدیر شد.