تجلیل از هسته مسئله محور «علاج» بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1400/08/30
تجلیل از هسته مسئله محور «علاج» بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا(س)

به مناسبت آغاز هفته بسیج در نماز جمعه تهران مورخ 28 آبان ماه 1400 از تعدادی از هسته‌های مسئله محوری بسیج های دانشجویی دانشگاه های تهران ازجمله هسته «علاج» بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، هسته «علاج» از آذر ماه سال 99 همزمان با آغاز فرایند انتخابات در کشور تشکیل شد و امیدافرینی و ارائه علاج مشکلات جهت افزایش مشارکت عمومی در انتخابات اولین کنشگری این هسته بود که پس از انتخابات، فعالیت هسته علاج به عنوان یکی از فعالیت های برتر دانشجویی ویژه انتخابات ثبت شد .
در حال حاضر نیز این هسته بطور متمرکز در حوزه اشتغال زنان و حاشیه نشینی فعالیت می‌کند