انتصاب عضو هئیت علمی دانشگاه الزهرا (س) به عنوان سرپرست معاونت امور بانوان و خانواده بسیج اساتید تهران

ارسال شده در تاریخ 1400/09/01

دکتر لیلا ثمنی عضو هیئت علمی پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س) به عنوان سرپرست معاونت امور بانوان و خانواده بسیج اساتید تهران بزرگ منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، دکتر جلیل دارا رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران ضمن تقدیر از خدمات دکتر نرجس بختیار خلج معاون سابق امور بانوان و خانواده این سازمان، طی حکمی دکتر لیلا ثمنی عضو هیئت علمی پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا(س) را به عنوان سرپرست جدید معاونت امور بانوان و خانواده بسیج اساتید تهران بزرگ منصوب کرد.
گفتنی است؛ دکتر ثمنی دارای مدرک سطح دو حوزه در رشته فقه و اصول فقه حوزه علمیه زینب کبری (س)، کارشناسی ارشد رشته فقه و حقوق اسلامی در دانشگاه شهید مطهری و دکتری رشته فقه و مبانی حقوق گرایش مطالعات تطبیقی اسلامی در دانشگاه ادیان و مذاهب است.
وی به عنوان سرپرست حوزه علمیه حضرت فاطمه (س) در سال 86، معاون آموزش سطح 3 حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم در سال 87، مسئول پذیرش در مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران سال 82، عضو شورای علمی مدیریت حوزه های علمیه - منطقه یک سال 87 -85، عضو گروه ارزیابی حوزه‌های علمیه تهران، سمنان، دامغان، عضو هیئت گزینش طلاب سطح 3، مدیر اجرایی دوره آموزش اساتید حوزه های علمیه، عضو هیئت نظارت بر امتحانات حوزه های علمیه، عضو کمیته اجرایی همایش بین‌المللی جایگاه زنان اندیشمند ایران و عرب در گفتگوهای فرهنگی و عضو کمیته اجرایی همایش بین المللی معاصر سازی زندگی حضرت فاطمه (س) به فعالیت‌های اجرایی پرداخته است.
دکتر ثمنی از سال 91 تاکنون نیز به عنوان عضو هیئت علمی پژوهشکده زنان در دانشگاه الزهرا (س) حضور دارد.