۱۳۹۸ شنبه ۲۳ آذر
تعامل سیاست های پولی و سیاست های احتیاطی کلان در اقتصاد ایران
ارسال شده در تاریخ 1397/09/27
به مناسبت هفته پژوهش خانم پریسا توکل دانشجوی دکتری اقتصاد سخنرانی خود را تحت عنوان « تعامل سیاست های پولی و سیاست های احتیاطی کلان در اقتصاد ایران» ارائه نمود.
مباحث مطرح شده در این نشست که در تاریخ 97/9/27 ساعت 12/30- 11 در سالن گردهمایی برگزار شد به شرح زیر می باشد :
در سال های اخیر برخی شاخص های بانکی در کشور مانند نسبت بالای مطالبات معوق و مشکوک الوصول بانک ها ، ورشکسته شدن برخی از موسسات مالی و ادغام سایر موسسات و پدیده هایی از این قبیل نشان می دهند که تامین سلامت نظام بانکی کشور باید به یک دغدغه جدی سیاستگذاران اقتصادی تبدیل شده و اقتصاددانان در حوزه اقتصاد کلان باید به فکر استفاده از ابزارهای جدیدی باشند که تضمین کننده ثبات بازار مالی باشد. آنها علاقه مندند بدانند این ابزارها نسبت به قواعد سیاست پولی چگونه باید باشند. ما در این مطالعه به بررسی این موضوع می پردازیم که سیاست های پولی و سیاست های احتیاطی کلان چگونه باید هدایت و اجرا شوند تا هزینه های ناشی از نوسانات و چرخه های تجاری و مالی کاهش یابد.

• 4_0

دانشگاه الزهرا
 تهران،خيابان شيخ بهايي شمالي،درب شرقي دانشگاه الزهرا، ساختمان مصلي نژاد، دانشكده علوم اجتماعي و اقتصادي   كدپستي : 1993893973
تلفن : 982188058491+ فاكس : 982188047862+