۱۴۰۳ جمعه ۲۹ تير

انتخاب رساله دکتری خانم کبری سنگری مهذب به عنوان رساله برتر در هشتمین دوره همایش مرکز الگوی اسلامی ایرانی

ارسال شده در تاریخ 1398/03/25

رساله دکتری خانم کبری سنگری مهذب دانشجوی دکتری ورودی 94 گروه اقتصاد با عنوان «طراحی ساز و کار اقتصادی سیاسی تحریم های ایران و پیش بینی تحولات : رویکرد مبتنی بر عامل»،در بخش انتخاب رساله ها و پایان نامه های برتر در هشتمین دوره همایش مرکز الگوی اسلامی ایرانی به عنوان رساله برتر شایسته تقدیر انتخاب شده است.
دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی،، ضمن تقدیر و تشکر از جناب آقای دکتر حسین راغفر و خانم کبری سنگری مهذب بابت کسب این موفقیت و افتخار، تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه ایزد متعال خواستار است ،همواره با نیرویی پویا، فعال ، خلاق ، امیدوار، مسئول، در زمینه علم و دانش خود، گام های استوار ، مثبت و سازنده ای در جاده های سبز توسعه و پیشرفت میهن عزیزمان، ایران بردارند.
                                                                                                                                                                  دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی

ارسال کننده:زهرا حاج موسی
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_economics_block1761
دانشگاه الزهرا