۱۳۹۸ شنبه ۱۰ اسفند
معاونت آموزشي:
برگزاري جلسه كارگروه هاي هشت گانه
جلسه كارگروه هاي هشت گانه با حضور اعضاي شوراي بازنگري و هدايت رشته هاي دانشگاه، اعضاي حقيقي و حقوقي كارگروه هاي تخصصي در تاريخ چهارشنبه 96/10/13 در مركز همايش هاي بين المللي دانشگاه سالن پروين اعتصامي با تلاوت قرآن و سرود جمهوري اسلامي ايران آغاز گرديد.

در اين جلسه ابتدا معاون محترم آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه ضمن خوشامد گويي به كليه حاضران در خصوص نحوه شكل گيري كميته راهبردي دانشگاه و كرگروه هاي تخصصي توضيحاتي را ارائه فرمودند.سپس آقاي دكتر مسعودي مدير محترم برنامه ريزي و توسعه آموزشي، ضمن معرفي اعضاي شوراي راهبردي و كارگروه هاي تخصصي، به تشريح وظايف كارگروه ها و نحوه ايجاد رشته پرداختند و سابقه اي از روند ايجاد رشته اقتصاد محاسباتي را كه به صورت دكتري مستقيم برگزار خواهد گرديد بياننمودند.

در ادامه سركار خانم دكتر ملانظري سرپرست محترم دانشگاه الزهراء(س)، به تشكيل دانشكده بين رشته اي و ذكر سوابقي از چنين دانشكده هايي در دانشگاه هاي ديگر پرداختند و بر حركت دانشگاه به سوي بين المللي شدن و تحقق دانشگاه نسل سوم تاكيد فرمودند.
تاریخ:
1396/10/16
تعداد بازدید:
منبع:

مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی
دانشگاه الزهرا
 تهران،خيابان ونك،ده ونك ، دانشگاه الزهرا(س)،معاونت آموزشي دانشگاه الزهرا كدپستي : 1993893973
تلفن : 982188044040+ فاكس : 982188067895+
 Amuzesh[at]alzahra.ac.ir