۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ فروردين
نشست عملیاتی سازی آئین نامه ارتقای توان اشتغال پذیری دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته
این نشست در روز دوشنبه 23مهرماه1397 ساعت 13 با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه، معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدا معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی جناب آقای دکتر سیف برقی ضمن خوشامدگویی و تشکر از مدیران محترم گروه ها به تشریح ابعاد مختلف آئین نامه«ارتقای توان اشتغال پذیری دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته» پرداختند و گزارش کاملی از روند انجام کار در دانشگاه الزهراء(س) ارائه نمودند.
در ادامه جلسه مدیران گروه ها تجارب موفق گروه آموزشی خود را برای حاضرین بیان نمودند و نتایج بدست آمده از این تجربه ها را با مدیران آموزشی سایر گروه ها به اشتراک گذاشتند.در انتها این جلسه با پرسش و پاسخ در ساعت 15 خاتمه یافت.
فایل های مربط به این نشست در پرتال مدیریت و برنامه ریزی آموزشی بخش فایل های مورد نیاز قابل دسترسی است
تاریخ:
1397/07/23
تعداد بازدید:
منبع:

مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی
دانشگاه الزهرا
 تهران،خيابان ونك،ده ونك ، دانشگاه الزهرا(س)،معاونت آموزشي دانشگاه الزهرا كدپستي : 1993893973
تلفن : 982188044040+ فاكس : 982188067895+
 Amuzesh[at]alzahra.ac.ir