۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ فروردين
برگزاری ژورنال کلاب با موضوع "فرزند پروری با تاکید بر تئوری انتخاب"
ارسال شده در تاریخ 1398/07/18
در روز دوشنبه 15 مهرماه 98 جلسه ژورنال کلاب با موضوع "فرزند پروری با تاکید بر تئوری انتخاب" با ارائه سمیه آزاد دانشجوی دکتری روان‌شناسی تربیتی دانشگاه الزهرا(س) در دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی برگزار شد. ایشان در این جلسه به بررسی رویکرد واقعیت درمانی ویلیام گلاسر و تئوری انتخاب از جهات گوناگون پرداختند.
همچنین اهمیت فرزند پروری و عوامل مهم در فرزند پروری مطرح شد و در مورد نیازهای اساسی انسان از دیدگاه گلاسر بحث شد.
در نهایت در مورد عادات مخرب انسان‌ها که موجب نابودی روابط و عادات مهرآمیز که موجب تقویت روابط می‌گردد بحث شد و  نمونه ای از سبک فرزند پروری با رویکرد تئوری انتخاب در قالب فیلم برای حضار به نمایش گذاشته شد.

• 2_0
  • 3_0
  • 3_1

انجمن روانشناسی تربیتی