۱۳۹۸ شنبه ۱۰ اسفند
گزارش کارگاه «روش تحقیق و تنظیم پایان نامه» با محوریت پژوهش در موضوعات فقه، حقوق و مطالعات اسلامی زن و خانواده
ارسال شده در تاریخ 1398/09/24
کارگاه«روش تحقیق و تنظیم پایان نامه، با محوریت پژوهش در موضوعات فقه، حقوق و مطالعات اسلامی زن و خانواده» در روز شنبه 23 آذرماه 98 ، ساعت 8 الی 12 در سالن حورا برگزار شد.هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی دانشجویان با مراحل مختلف پروپوزال نویسی و مقاله و پایان نامه و مدرس کارگاه خانم دکتر فائزه عظیم زاده اردبیلی (دانشیار رشته فقه و حقوق دانشگاه امام صادق(ع)) بود که مورد استقبال خوب دانشجویان قرار گرفت.مراحلی همچون چگونگی انتخاب موضوع، شیوه های تبدیل دغدغه به سوال و تعیین هدف ، ...و مسائل بسیاری مطرح که موجب آگاهی دقیق دانشجو از مراحلی که قرار است با آن مواجه شود، شد.

• کارگاه _0

گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی
دانشگاه الزهرا
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973