۱۳۹۸ سه شنبه ۱۹ آذر
ارائه مقاله دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه سنت پترزبورگ
ارسال شده در تاریخ 1398/06/31
یازدهمین دوره کنفرانس شیمی مندلیف 2019 از مجموعه کنفرانس های سازمان آیوپاک IUPAC به مناسبت سال جهانی جدول تناوبی از 9 تا 13 سپتامبر در  دانشگاه سنت پترزبورگ  ( روسیه) برگزار شد. در این کنفرانس مقاله دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی خانم بهار مستفیض با عنوان" بررسی تاثیر ادغام حلالهای دیپ اتکتیک و پلیمربرای اندازه گیری همزمان غلظت های ناچیز داروهای لانسوپرازول و امپرازول در محیط های پیچیده "( merging effect of deep eutectic solvents and polymer for simultaneous determination of trace concentrations of omeprazole and lansoprazole in complex matrics) در بخش ارائه به شکل پوستر در قسمت 5 (روش های آنالیزی مقرون به صرفه cost effective analytical methods) پذیرفته و ارائه شد . این مقاله بعنوان بهترین ارائه پوستر انتخاب و دیپلم افتخار به همراه جوایزی از طرف مدیر دانشکده شیمی به ایشان اهدا شد .
دانشکده فیزیک شیمی ضمن تبریک  توفیق روز افزون در عرصه های علمی  برای ایشان آرزومند است

• 1_0
  • 2_0