۱۳۹۸ سه شنبه ۲۹ بهمن
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
جلسه معارفه دانشجویان ارشد
جلسه معارفه دانشجویان ارشد در روز یکشنبه 12 اسفند سال جاری در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.
جلسه معارفه دانشجویان ارشد در روز یکشنبه 12 اسفند سال جاری در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد .در این جلسه سرکار خانم دکتر حجازی (ریاست محترم دانشکده ) سرکار خانم دکتر خسروی (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی) ، سرکار خانم دکتر معماری( معاون پژوهشی اجرائی) ، سرکار خانم دکتر شمشکی ( مدیر گروه فیزیولوژی ورزشی) و برخی از استادان گروه(سرکارخانم دکتر دلفان و سرکارخانم دکتر کاظمی) و هم چنین سرکار خانم صادقی ( کارشناس تحصیلات تکمیلی) همراه با دانشجویان کارشناسی ارشد گرایش های محض و کاربردی حضور داشتند. ابتدا ضمن آشنائی دانشجویان با مسئولین و استادان دانشکده، خانم دکتر حجازی رهنمودهائی را ارائه فرمودند و سپس معاونین و مدیرگروه مطالبی در زمینه قوانین آموزشی و پژوهشی مطرح نمودند. خانم صادقی هم کلیه نکات آموزشی که ممکن است در طول دوران تحصیل دانشجویان با آن مواجه شوند را متذکر شدند. اطلاعات مربوط به سر فصل دروس و تعداد واحد ها نیز به صورت فیزیکی در اختیار دانشجویان قرار گرفت. در پایان مسئولین به پرسش ها ی دانشجویان پاسخ دادند.
تاریخ:
1397/12/19