۱۳۹۸ سه شنبه ۲۹ بهمن
دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
نشست علمی چالش های کسب کرسی های بین المللی ورزشی زنان
نشست علمی روز سه شنبه 97/12/14 در سالن همایش های بین المللی دانشگاه (سالن سپیده کاشانی) از ساعت 13 تا 17 برگزار شد. در این نشست سرکار خانم طاهریان (نایب رئیس اول کمیته ملی المپیک و مشاور معاون محترم امور زنان ریاست جمهوری ) ، سرکار خانم دکتر فریبا محمدیان ( معاون محترم وزیر ورزش در امور بانوان )، سرکار خانم دکتر لیموچی( نایب رئیس بانوان کمیته ملی پارالمپیک )، سرکار خانم مهین فرهادی زاد ( رئیس کیسیون زنان کمیته ملی المپیک)، آقای دکتر صدیقی( دبیر کمیسیون بین المللی کمیته ملی المپیک)، سرکار خانم دکتر مددی ( نایب رئیس بانوان فدراسیون بدمینتون) ، اعضای کمسیسیون زنان کمیته ملی المپیک ، سرکار خانم دکتر حجازی (ریاست محترم دانشکده تربیت بدنی دانشگاه)، سرکار خانم دکتر معماری(معاون محترم پژوهشی دانشکده)، استادان و دانشجویان دانشکده حضور داشتند. ابتدا مراسم با قرائت قران کریم آغاز و سپس فیلم معرفی دانشگاه اجرا شد . پس از آن سرکار خانم دکتر شمشکی ( مدیر و دبیر علمی نشست) ضمن عرض خیر مقدم ازسرکار خانم دکتر حجازی ریاست محترم دانشکده تربیت بدنی ) دعوت نمودند تا سخنان خود را ایراد فرمایند .
تاریخ:
1397/12/19