۱۳۹۸ سه شنبه ۲۹ بهمن
دانشکده علوم ورزشی
گزارش جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی ورودی 98
روز سه شنبه 98/07/16
جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی ورودی 1398، گرایش مدیریت راهبردی در ورزش و گرایش مدیریت بازاریابی در ورزش، روز سه شنبه مورخ 98/07/16در دانشکده علوم ورزشی برگزار گردید. در این جلسه که با حضور رئیس محترم دانشکده علوم ورزشی، اساتید محترم گروه مدیریت ورزشی و کارشناسی مسئول آموزش دانشکده برگزار شد، ابتدا سرکار خانم دکتر حجازی، رئیس محترم دانشکده، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان، برای آنها در طول تحصیل آنها در دانشگاه الزهرا (س) آرزوی توفیق نموده و مختصری پیرامون گروه مدیریت ورزشی دانشگاه الزهرا (س) صحبت کردند. در ادامه، کارشناس محترم آموزش، در مورد مسائل و موارد آموزشی و آئین نامه های مربوطه، اطلاعاتی را در اختیار دانشجویان قرار داده و به سوالات دانشجویان پاسخ دادند. سپس برنامه ترم بندی دانشجویان به آنها ارائه شد و نیز اساتید محترم گروه در مورد تخصص های اصلی خود به دانشجویان محترم اطلاعاتی ارائه دادند. جلسه معارفه دانشجویان با پذیرایی از آنها به اتمام رسید.
تاریخ:
1398/07/17