۱۳۹۹ جمعه ۲۲ فروردين
کارگاه مربیگری مهارت های فرزندپروری کودکان ADHD و ODD برگزار شد
ارسال شده در تاریخ 1397/12/09
کارگاه مربیگری مهارتهای فرزند پروری کودکان ADHD و ODD  با تدریس دکتر آزاده طاولی در تاریخ 9 اسفندماه 97 به همت انجمن علمی دانشجویی روان شناسی و مرکز مشاوره آ مانا در تالار کوثر دانشگاه الزهراء(س) برگزار گردید.در این کارگاه که به منظور تربیت مربیان آموزش والدین کودکان دشوار تشکیل شد محورهای مختلف مرتبط با مدیریت رفتار کودکان مبتلا به بیش فعالی و لجبازی مبتنی بر آخرین یافته های علمی به بحث گذاشته شد.
سرفصل مطالب این کارگاه عبارت بود از: آشنایی با شیوه تشخیص و ارزیابی اختلال ADHD و ODD، اصول و فنون بهبود ارتباط با کودک مبتلا به اختلال های مذکور، آموزش رفتار درمانی و شیوه های صحیح تشویق و افزایش رفتار مطلوب، شیوه های درست تنبیه و کاهش رفتار نامطلوب و وضع قوانین و دستور دادن به کودکان دشوار.

• 1_0
  • 2_0

انجمن روانشناسی
دانشگاه الزهرا