۱۳۹۸ سه شنبه ۲۹ بهمن
کارگاه تخصصی "تحلیل محتوا و کاربست آن در مطالعات قرآن و حدیثی" برگزار شد.
گروه علوم قرآن و حدیث
گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا، به مناسبت هفته پژوهش کارگاه تخصصی "تحلیل محتوا و کاربست آن در مطالعات قرآن و حدیثی" را برای گروهعلوم قرآن و حدیث با تدریس خانم دکتر فرشته معتمد لنگرودی را در روز چهارشنبه 98/09/20ساعت 8-10 در کلاس 401 با حضور دکتر علایی رحمانی برگزار کرد.
یکی از روش های جدید پژوهش در حیطه مطالعات قرآنی و حدیثی روش تحلیل محتوا است. تحلیل محتوا، روشی استنباطی است که به صورت منظم و عینی، به منظور تعیین ویژگی های پیام به کار برده می شود. این روش، می تواند راهگشای فهم عمیق کلام وحیانی و کلام معصومان (ع) باشد، تبیین دیدگاهها و مبانی نظری ائمه (ع) از خلال تجزیه و تحلیل کلام ایشان، با استفاده از این روش نوین علمی و دقیق می تواند نتایج دقیقی را داشته باشد. همچنین در این جلسه کاربست تحلیل کمّی در مطالعات حدیثی به دانشجویان تبیین شد و در پایان جلسه به پرسش های دانشجویان پاسخ داده شد.

تاریخ:
1398/09/22
تعداد بازدید:
منبع:

گروه علوم قرآن و حدیث
دانشگاه الزهرا
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology[at]alzahra.ac.ir