۱۳۹۹ جمعه ۲۲ فروردين
گزارش اردوی علمی- زیارتی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث
دانشکده الهیات
اردوی علمی- زیارتی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث  به سرپرستی خانم دکتر زهرا صرفی در روز دوشنبه 98/09/11 انجام شد. این اردو به مقصد دانشگاه قرآن و حدیث تهران، جنب حرم مطهر حضرت عبدالعظیم(ع) بود. دانشگاه قرآن و حدیث از مراکز آموزش عالی غیردولتی غیرانتقاعی وابسته به موسسه علمی-فرهنگی دارالحدیث است و قطب علمی دانشگاهی در حوزه مطالعات حدیثی است و کتابخانه‌ای بالغ بر صدهزار جلد کتاب در این حوزه تخصصی دارد. این دانشگاه در حوزه آموزش مجازی نیز پیشگام است. بازدید دانشجویان پس از مراسم پذیرایی و خیرمقدم با معرفی معاونت آموزشی این دانشگاه از امکانات و دستاوردهای آن ادامه یافت. سپس دانشکده مجازی حدیث و نحوه آموزش‌ها در این دانشکده معرفی گردید. در ادامه دانشجویان از کتابخانه تخصصی حدیث بازدید کردند که با استقبال گرم مسئولین کتابخانه و توضیحات بسیار دقیق و مبسوط آنها درباره آثار حدیثی برای دانشجویان همراه بود افزون بر آنکه با سعه صدر فراوان به سوالات دانشجویان نیز پاسخ دادند. در پایان دانشجویان جهت زیارت و اقامه نماز ظهر به حرم مطهر حضرت عبدالعظیم(ع) رفتند.
تاریخ:
1398/09/13
تعداد بازدید:
منبع:
گروه علوم قرآن و حدیث
دانشگاه الزهرا
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology[at]alzahra.ac.ir