۱۳۹۸ شنبه ۲۳ آذر
حضور دانشگاه الزهرا(س) در رتبه‌بندی - تایمز 2020-2019
ارسال شده در تاریخ 1398/06/21
پایگاه رتبه‌بندی تایمز یکی از معتبرترین نظامهای رتبه‌بندی بین‌المللی است که دانشگاه‌های برتر دنیا را هر ساله در رتبه بندی های مختلفی ( جهانی، منطقه ای، حوزه ای،...) مورد ارزیابی قرار می دهد. در این رتبه بندی دانشگاه های جهان در 5 حوزه آموزش، وجهه بین المللی، پژوهش، استنادها، و درآمدهای صنعتی، بر پایه 13 سنجه کمی مورد ارزیابی قرار می گیرند. این پایگاه فهرست جهانی دانشگاه‌های برتر سال 2020-2019 میلادی را منتشر کرد. در این رتبه بندی 1396 دانشگاه در سطح جهان رتبه بندی شده اند. نتایج نشان از حضور 40 دانشگاه ایرانی دارد که دانشگاه الزهرا موفق به کسب رتبه +1001 در سطح جهانی و رتبه 25 در سطح کشوری شده است. داده‌های رتبه‌بندی سال 2020-2019 نشریه‌های علمی پایگاه اسکوپوس "الزویر" را مورد بررسی قرار میدهد. همچنین اطلاعات مربوط به تولیدات علمی دوره 5 ساله 2018-2014 و استنادات دوره 6 ساله 2019-2014 را می‌باشد.

شاخص‌های مورد استفاده در این نظام به شرح زیر است:
آموزش (وزن: 30 درصد)
شهرت دانشگاه: در ارتباط با شهرت دانشگاه از صاحبنظران حوزه‌های مختلف موضوعی نظرسنجی می‌شود (وزن 15 درصد)
نسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو (وزن 4.5 درصد)
نسبت فارغ التحصیلان دکتری به کارشناسی (وزن 2.25 درصد)
نسبت فارغ التحصیلان دکتری به اعضای هیئت علمی (وزن 6 درصد)
سرانه درآمد دانشگاه (اعضای هیات علمی) (وزن 2.25 درصد)
پژوهش (وزن: 30 درصد)
شهرت پژوهشی دانشگاه: شهرت پژوهشی دانشگاه از طریق نظرسنجی از صاحب‌نظران به دست می‌آید (وزن 18 درصد)
بهره‌وری پژوهشی: سرانه مقالات اعضای هیات علمی (وزن 6 درصد)
درآمد پژوهشی: سرانه درآمد پژوهشی دانشگاه (اعضای هیات علمی) (وزن 6 درصد)
استناد(وزن: 30 درصد)