معاونت پژوهشی:
جشنواره مساله محور "زنگ هشدار کرونا"
جشنواره مجازی دانش‌آموزی "زنگ هشدار کرونا" به همت "کانون پرتاب"، "اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران" و "سازمان دانش آموزی کل کشور" برگزار می‌شود.
کودکان و نوجوانان از مهم‌ترین اقشاری هستند که به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا، با مشکلات فراوانی دست‌به‌گریبان شده اند. هدف از برگزاری جشواره، تقویت توان خلاقیت و حل مساله و همچنین حس مسئولیت شناسی و مسئولیت پذیری در کودکان و نوجوانان در مواجهه با چالش‌های بزرگ است و دراین مسیر از ایده‌های خلاقانه و کارآفرینانه دانش آموزی حمایت می شود.
این جشنواره با همراهی نهادهای علمی، آموزشی و فرهنگی در سطح ملی، ویژه دانش آموزان 7 تا 18 سال در 4 محور آزمایشگاه ایده، جوانه های جهادگر، کرونای رنگی و کرونامند طراحی شده است. همچنین یک محور ویژه فعالین حوزه دانش‌آموزی به نام گوش بزنگ در نظر گرفته شده است.
در محور آزمایشگاه ایده هدف، پرورش مهارت حل مسئله و برجسته‌سازی راهکارهای خلاقانه و عملیاتی، در خصوص حل چالش‌های مطرح شده توسط دانش آموزان است. دانش‌آموزان طرح‌های خود را در قالب ویدئوهای 3 دقیقه‌ای برای دبیرخانه جشنواره ارسال می‌کنند و پس از داوری اولیه، تیم‌های منتخب در قالب یک برنامه تلوزیونی از ایده‌های خود دفاع می‌کنند. یکی از بخش‌های مطرح شده در این محور " ارائه راهکار برای کسب و کارهایی است که در دوران کرونا با مشکل مواجه شده‌اند" که با همکاری دانشگاه الزهرا طرح ریزی شده است. دانشگاه الزهرا ضمن تجلیل از این تیم‌های برتر در این بخش، با راهنمایی‌های موثر در جهت پیشبرد طرح‌های منتخب از دانش آموزان برگزیده حمایت می‌کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ارسال ایده و دیگر بخش‌های جشنواره به سایت جشنواره به آدرس www.zangecorona.com مراجعه کنید همچنین می‌توانید اخبار مربوط به جشنواره را از طریق صفحات مجازی به آدرس @zangecorona دنبال کنید.

تاریخ:
1399/06/18