۱۳۹۸ سه شنبه ۱۹ آذر
زمان: 18 و 19 آبان 98
بانوان و علم و فناوری

معرفی استپ :
بنیاد علم و فناوری مصطفی راستای مواجهه با مسأله ها و فرصتهای پیش روی در عرصه علم و فناوری، اقدام به برگزاری برنامه تبادل علم و فناوری در جهان اسلام )STEP )نموده است. در این برنامه که به صورت سالانه و به میزبانی کشورهای مختلف اسلامی برگزار میگردد، در هر دوره حدود صد نفر از شاخص ترین دانشمندان جهان اسلام، روسای دانشگاههای برتر کشورهای اسلامی، سازمانهای تسهیل گر توسعه علم و فناوری، سیاستگذاران و فعالان حوزه علم و فناوری گرد هم می آیند و پیرامون چالش های جهان اسلام و راهکارهای علمی مقابله با آن تبادل نظر میکنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی استپ های پیشین به لینک زیر مراجعه کنید

استپ تهران :
نشست تهران با محوریت شش حوزه همکاریهای علمی ، سلامت ، همبست آب و انرژی ، ارتباطات علم ، تامین مالی علم و فناوری و بانوان و علم و فناوری برگزار خواهد شد. که دانشگاه الزهرا میزبان نشست بانوان و علم و فناوری خواهد بود .
برنامه ی این رویداد که در تاریخ 19 آبان ماه برگزار خواد شد به شرح زیر است :
برگزاری پانل گفت و گو ، سخنرانیها، و میزگردهایی با هدف دستیابی به راه حلهای علمی و فناورانه در مواجهه با چالشها و فرصتهای پیش روی جهان اسلام در بخش بانوان و علم و فناوری با مشارکت سازمانهای بین المللی فعال دراین عرصه و همچنین دانشمندان برجسته، روسا و نمایندگان دانشگاهها و مراکز آموزشی برتر، مراکز تحقیقاتی برجسته جهان اسلام باهدف تبیین راهکارهای عملیاتی برای شکل گیری شبکه همکاریهای علمی جهان اسلام.
میهمانان و سخنرانان کلیدی برنامه :
/Dorsapax/userfiles/Sub0/Conference/WOMEN.pdf

ثبت نام در ششمین برنامه ی تبادل علم و فناوری :
فرصت همکاری :
دانشگاه الزهرا به منظور تکمیل کادر اجرایی خود از دانشجویان علاقه مند به همکاری دعوت میکند .

بسته اطلاع رسانی

سایت دانشگاه الزهرا(س)                                                                                            Alzahra University

فیلم معرفی دانشگاه الزهرا(س)                                                                 Alzahra University Intro Movie

فیلم معرفی معاونت پژوهشی دانشگاه                   Alzahra University Research Vice President intro movie