۱۳۹۸ شنبه ۱۶ آذر
تشکیل باشگاه تحریمی با 25 کشور تحریم شده توسط آمریکا
ارسال شده در تاریخ 1398/07/19
دکتر محمد علی پور مختار، رئیس فراکسیون مقابله با تحریم مجلس شورای اسلامی: با تحریم 25 کشور بدست آمریکا،باشگاه تحریمی را با این کشور‌ها تشکیل می دهیم
دکتر پورمختار در 18 مهر 1398 دومین روز از همایش بین المللی اقتصاد جهانی و تحریم‌ها که در دانشگاه الزهرا برگزار شده بود بیان کرد: مجموع 25 کشور‌ی که تحریم شده اند 3 میلیارد نفر جمعیت دارند که با تشکیل این باشگاه می‌توانند در کنار هم و در یک جبهه مقابله آمریکا قرار بگیرند.
ایشان معتقد بودند که ؛ هر کدام از این کشور‌ها ظرفیت‌های زیاد و مناسبی دارند که می‌توانند با تقویت روابط خود اهدافشان را به خوبی پیش ببرند و حتی کشور‌های غیرتحریمی را هم همراه خود نگه دارند.
دکتر پورمختار بیان داشت؛ این موضوع در سطح مقامات بالای کشور و همچنین شورای عالی امنیت ملی پیشنهادات لازم مطرح شده و در مجلس نیز همه جریان‌های سیاسی در این باره اتفاق نظر دارند و به صورت کامل بررسی و اگر نیاز به قوانین داشته باشد با ورود مجلس پیگیری و پیشنهاد لازم برای اجرا به مسئولان اجرایی ارائه خواهد شد.