۱۳۹۸ شنبه ۱۶ آذر
ملانظری: دانشگاه الزهرا می تواند قطب مهمی برای مشارکت زنان در رویدادهای علمی باشد
ارسال شده در تاریخ 1398/08/19
خانم دکتر ملانظری، رئیس دانشگاه الزهرا(س) در ابتدای مراسم افتتاحیه سومین جایزه مصطفی که در صبح روز شنبه 18 آبان ماه 1398، مقارن با هفته وحدت در دانشگاه الزهرا برگزار شده بود، ضمن خیر مقدم به مهمانان این رویداد بزرگ علمی و بین المللی بیان داشتند که دانشگاه الزهرا با افتخار مقدم شما میهمانان را در اغاز هفته منتهی به میلاد حضرت رسول (ص) گرامی می دارد. ایشان افزودند عمده تربن هدف از نام گذاری امروز بهره مندی جوامع بشری از ثمرات علم، نوآوری و فناوری و ایجاد فضایی مناسب برای گفتگو است. تاکید بر اهمیت علم و دانش و به کارگیری علوم و فنون در توسعه کشور و رشد علمی از جمله مباحث و توصیه های رهبر معظم انقلاب در مقاطع زمانی و مناسبت های گوناگون نیز بوده است. به نحوی که ایشان بارها اعلام فرمودند که یک ملت با اقتدار علمی است که می تواند سخن خود را به گوش همه افراد دنیا برساند. کشوری که دستش از علم تهی است نمی تواند توقع عزت، استقلال، هویت و شخصیت ، امنیت و رفاه داشته باشد.
دکتر ملانظری در ادامه تاکید کردند اگر بخواهیم دانشگاه های ما تعاملات قوی و موثری با دانشگاه های خارجی داشته باشند به یقین توجه به توسعه علمی و ایجاد تبادلات با دانشگاه های خارجی و مشارکت با مراکز تحقیقاتی جهان بسیار مهم است . در این راستا دانشگاه الزهرا توسعه همکاری ها و تبادلات بین المللی را یکی از اهداف اصلی خود قرار داده و موفقیت های قابل توجهی نیز طی سال های اخیر به دست آورده است.
ایشان افزودند تشکیل شبکه های همکاری علمی و فناوری نیز یکی دیگر از راهبردهای توسعه علم وفناوری است که با کمک این شبکه ها زیرساخت های توسعه و فناوری و ظرفیت سازی ملی برای توسعه ایجاد می شود.
در پایان فرمودند دانشگاه الزهرا می تواند قطب مهمی برای مشارکت زنان در رویدادهای علمی باشد.