۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
سهمیه مسابقات تیراندازی المپیک 2020 توکیو در دستان توانمند و غرور آفرین دانشجویان دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1398/08/20
دو دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه الزهرا موفق به کسب سهمیه بازیهای المپیک 2020 توکیو شدند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س) در رقابت‎های رشته تفنگ سه وضعیت بانوان، فاطمه کرم زاده دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه الزهرا در رقابت با حریفان قدرتمند آسیایی خود با 628.1 امتیاز و قرار گرفتن در جایگاه هفتم آسیا راهی فینال شد.
همچنین هانیه رستمیان دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه الزهرا(س) ) در رقابت‎های رشته تپانچه بادی بانوان با 574 امتیاز به عنوان نفر هشتم راهی فینال شد که با کسب سهمیه 7 نفر دیگر وی به عنوان نفر بعدی راهی المپیک 2020 توکیو شد.
چهاردهمین دوره مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا و کسب سهمیه المپیک از 14 تا 23 آبان ماه در شهر دوحه قطر در حال برگزاری است.
روابط عمومی به نمایندگی از جامعه علمی دانشگاه الزهرا (س) این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی آرزومند است.