۱۳۹۸ سه شنبه ۱۹ آذر
برگزاری سخنرانی پروفسور ریکه یودیانتی رئیس پژوهشکده علوم مالزی در دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1398/08/19
در حاشیه ششمین برنامه تبادل علم و فناوری، پروفسور ریکه یودیانتی رئیس پژوهشکده علوم مالزی روز یکشنبه 19 آبان ماه 1398 در تالار اندیشه دانشگاه الزهرا به ایراد سخنرانی پرداخت. این سخنرانی با عنوان "Functional Material" با همکاری مدیریت همکاری های علمی بین المللی و دانشکده فیزیک شیمی برگزار شد. در این نشست دکتر حکیمی پژوه معاون پژوهشی و اجرایی دانشکده فیزیک شیمی، دکتر عمران مرادلو مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، دکتر شهشهانی مدیر خدمات آموزشی دانشگاه، و جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده حضور داشتند. این سخنرانی مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت و در پایان شرکت کنندگان سوالات خود را مطرح کردند که از سوی پروفسور ریکه یودیانتی به آنها پاسخ داده شد.