۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا نماینده ایران در انجمن بین المللی تجزیه و تخریب زیستی (IBB) شد
ارسال شده در تاریخ 1398/08/29
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا خانم دکتر پریسا محمدی عضو هیات علمی دانشکده علوم زیستی دانشگاه الزهرا به عنوان نماینده ایران در انجمن بین المللی تجزیه و تخریب زیستی International Biodeterioration & Biodegradation Society معرفی شدند.
انجمن بین المللی فرسودگی زیستی و تجزیه زیستی (IBBS) به طور رسمی از سال 1969 به عنوان یک انجمن بین المللی و میان رشته ای در حوزه فرسودگی انواع مواد مهم تجاری و میراث فرهنگی تاسیس شد و امروزه در علوم میان رشته ای و تکنولوژی های مرتبط با فرسودگی زیستی مواد تجاری و بسترهای مختلف میراث فرهنگی و نیز در زمینه تجزیه زیستی و زیست پالایی فعالیت دارد.
دکتر محمدی نزدیک به 15 سال با انجمن مذکور آشنایی و فعالیت هایی را با آن مجموعه داشته است و پوستر مقاله ی ایشان در کنفرانس بین المللی فرسودگی زیستی و حفاظت از میراث فرهنگی لهستان، در سال 2016 که توسط انجمن برگزار شده بود، جایزه دوم را کسب نموده است.