۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ فروردين
ارسال شده در تاریخ 1398/11/14
برگزاری جلسه کمیسیون دائمی، اولین نشست عادی از دوره ششم هیأت امنای دانشگاه الزهرا(س) اولین جلسه کمیسیون دائمی از دوره ششم هیأت امنای دانشگاه الزهرا(س)، به ریاست آقای دکتر جعفر توفیقی و با حضور آقای دکتر سعید رضایی، معاون مرکز هیأت های امناء و هیأت های ممیزه وزارت عتف، خانم دکتر مهناز ملانظری، رئیس دانشگاه، خانم صبوحی، نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور، اعضای حقیقی و مدعو کمیسیون دائمی هیأت امنا، روز یکشنبه 13 بهمن ماه، راس ساعت 15 در تالار اندیشه دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید، رئیس دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به اعضا، گزارشی از وضعیت فعلی دانشگاه ارائه نمود و در ادامه، موضوعات دستور جلسه طرح و پس از تبادل نظر توسط اعضا، در خصوص هریک از موارد تصمیم گیری شد.
از اهم این موارد می توان به: تصویب دومین برنامه راهبردی دانشگاه برای افق 6 ساله (1404-1399)، تصویب شیوه نامه تأسیس واحدهای پژوهشی دانشگاه، اصلاح برخی از مواد آیین نامه استخدامی اعضای هیأت علمی و بررسی گزارش حسابرسی سال 1397 دانشگاه اشاره نمود. مصوبات این جلسه در دستور کار هیأت امنای مورخ 28/11/98 قرار خواهد گرفت.