۱۳۹۹ جمعه ۲۲ فروردين
رو نمایی از سایت شورای صنفی کارکنان دانشگاه الزهر(س)
ارسال شده در تاریخ 1398/11/27
دانشگاه الزهرا هم زمان با زاد روز خجسته ی حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته بزرگداشت مقام زن و مادر از سایت شورای صنفی کارکنان دانشگاه الزهر(س) رونمایی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س) این رونمایی که به منظور رسمیت بخشیدن به تشکیل شورای صنفی کارکنان دانشگاه الزهرا صورت گرفته است، پیام خانم دکتر مهناز ملانظری، ریاست دانشگاه را در این خصوص به همراه داشت.
ایشان در این پیام بر اهمیت نقش منابع انسانی در سازمان و ضرورت بهره گیری از تجارب و توانمندی کارکنان برای رسیدن اهداف متعالی سازمانی تاکید کردند
دکتر ملانظری دلیل تشکیل شورای صنفی را ؛ برنامه‌های توسعه‌ای و رو به رشد دانشگاه الزهرا(س) و درخواست جمع بسیاری از کارمندان بیان نمودند. همچنین ایشان هدف از تشکیل آن را ؛ افزایش سطح مشارکت در نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری ، ایجادِ همدلی، همراهی و همگرایی هر چه بیشتر و صمیمی‌تر بین کارکنان و مسؤلان دانشگاه ،پاسداشت کرامت، شان و منزلت کارمندان و ارتقاء جایگاه اجتماعی، علمی، فرهنگی و رفاهی آنان برشمردند.
رئیس دانشگاه الزهرا(س) ضمن تبریک این رویداد بزرگ به تمامی کارمندان اظهار امیدواری کردند که این نهاد صنفی با استعانت از خدا و توسل به حضرت زهرا ، با برخورداری ازدانش، منش و تجربه‌های ارزشمند کارکنان، با به‌کارگیری رویکردهای صحیح مشورتی، قانون مداری و اخلاق محوری، بتواند نقش بسزایی در ایجاد تحول سازمانی دانشگاه و ارتقا فعالیت های موجود در آن داشته باشد.
در سایت شورای صنفی کارکنان دانشگاه الزهرا که با آدرس:
در دسترس قرار گرفته شده است ، اهداف ، تعاریف ، اسناد بالادستی، اساسنامه، ارکان شورا، اخبار و اطلاعیه هایی در خصوص عضویت ، شرایط داوطلبین در شورا و موارد دیگر وجود دارد.
بر اساس فرایند پیش بینی شده از سوی هیات موسس، به زودی ثبت نام داوطلبین و شیوه رای گیری اعضاء شورای صنفی اعلام خواهد شد.
همچنین به اطلاع می رساند ثبت نام داوطلبین و پروسه رای گیری به شکل الکترونیکی صورت خواهد گرفت.