۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
برگزاری دومین نشست عادی از دوره ششم هیأت امنای دانشگاه الزهرا(س)
ارسال شده در تاریخ 1398/11/29
دومین جلسه هیأت امنای دانشگاه الزهرا(س) در دوره ششم، به ریاست دکتر عبدالرضا باقری (قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیأت های امناء و هیأت های ممیزه) و با حضور آقایان: دکتر جعفر توفیقی (رئیس کمیسیون دائمی هیأت امنا)، دکتر عادل آذر (رئیس دیوان محاسبات کشور)، دکتر محمد مخبر (رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره))، دکتر انوشیروان محسنی بندپی(استاندار تهران)، مهندس علی سعیدی، دکتر سعید رضایی(معاون مرکز هیأت های امناء و هیأت های ممیزه)، دکتر سعید رضایی شریف آبادی (رئیس مرکز ارزیابی وپایش عملکرد)، دکتر علی رحمانی(معاون اداری و مالی)، دکتر یداله اردوخانی (معاون پژوهشی و فناوری) دکتر مهدی سیف برقی (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و خانم ها: دکتر مهناز ملانظری(رئیس دانشگاه)، خانم صبوحی( نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور)، دکتر فائزه فرزانه و دکتر آمنه خدیور (مدیر برنامه، بودجه و تحول سازمانی) روز دوشنبه 28 بهمن ماه، راس ساعت 14 در وزارت عتف برگزار شد.
در ابتدای جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام¬ ا... مجید، رئیس دانشگاه ضمن خوش¬آمدگویی به اعضا، گزارش مفصلی از عملکرد سال جاری واحدهای مختلف دانشگاه ارائه نمود که مورد توجه و تحسین اعضای حاضر قرار گرفت. سپس هر یک از اعضا پیشنهاد و نقطه نظرات خود را درخصوص اقدامات بعدی ارائه نمودند. در ادامه، موضوعات دستور جلسه طرح و پس از تبادل نظر توسط اعضا، در خصوص هریک از موارد تصمیم گیری شد.
از اهم این موارد می توان به: تصویب سند راهبردی دانشگاه، تصویب شیوه نامه تأسیس واحدهای پژوهشی دانشگاه، اصلاح برخی از مواد آیین نامه استخدامی اعضای هیأت علمی، تصویب گزارش حسابرسی سال 1397 دانشگاه و تصویب اصلاحیه آیین نامه تخصیص اعتبار ویژه (گرنت) اعضای هیأت علمی اشاره نمود.